Om Thomas

Jeg er drevet af en nysgerrighed efter at finde ud af hvad der giver livskvalitet – netop for dig.
Være nysgerrig, sammen med dig, og lede efter de små eller store ting, der skal til, for at du kan få en (endnu) bedre liv, med mere plads til det du gerne vil, og måske arbejde med, hvad der er gået i stå, eller hvad der bremser dig i at gå det bedre.

Jeg har interesseret mig for personlig udvikling, krop og terapi siden jeg var ung.

Efter en lang række terapi-kurser, tog jeg i 2001 en udd. som Psykomotorisk Terapeut – det der dengang hed afspændingspædagog (3år).

I 2007 blev jeg Bodynamic Psykoterapeut (4år). Sideløbende og derefter har jeg taget en lang række specialkurser.

Bodynamic psykoterapeut uddannelsen er baseret på oplevelsesorienteret undervisning både praktisk og teoretisk. Derudover har jeg deltaget i gruppearbejde, og gået i egenterapi, supervision og supervision i grupper. Undervejs i forløbet er der flere praktiske og teoretiske eksaminer.

Deltager løbende i supervision, special-supervision, efteruddannelseskurser, konferencer m.m. både indenfor Bodynamic systemet og i andre retninger. Jeg er bl.a. optaget af Systems Centered Training (Se mere under links).

Derudover har jeg deltaget i kurser indenfor bl.a. stressmestring, gruppedynamik, konflikthåndtering, meditation, bevægelsesterapi samt forskellige andre former for terapi og selvudvikling.

Jeg har tidligere bl.a. været ansat på et socialpædagogisk opholdssted for børn og unge. Er 53 år gammel, skilt, og far til tre børn på 9 – 16 år.


Medlem af Dansk Psykoterapeutforening, cand.EABP – (European Association for Body Psychotherapy), samt Selskab for Evidensbaseret Coaching (asc.SEBC), som er et fagligt selskab under Dansk Psykolog Forening.

Få et opkald fra Thomas